نمونه قرارداد واگذاری ثانوی منافع مورد اجاره
اگر مستأجری هستید که قصد اجاره منافع مورد اجاره خود را به دیگری به عنوان مستأجر دارید یا کسی هستید که به دنبال اجاره ملک یا منافع یک ملک هستید و با مستأجری مواجه شده اید که می خواهید از وی منافع مورد اجاره اش را اجاره کنید، به نکات و توضیحاتی که در ادامه در مورد این قرارداد گفته می شود، توجه کنید.
به کمک قرارداد واگذاری ثانویه منافع مورد اجاره میتوانید حقوق و منافع اجارهای خود را به شخص دیگری منتقل کنید. این نوع قرارداد، معمولاً زمانی به کار میرود که مستأجر اصلی قصد دارد همه یا بخشی از حقوق خود در ملک یا منافع مورد اجاره را به شخص دیگری واگذار کند. در این قرارداد، تمامی شرایط و جزئیات مربوط به نحوه انتقال حقوق اجاره، مدت زمان انتقال، و مسئولیتهای هر دو طرف باید مورد توجه قرار بگیرد. با استفاده از این قرارداد، انتقال منافع اجارهای به صورت قانونی و شفاف صورت میپذیرد. این قرارداد به ویژه برای افرادی که در فرآیند اجارهنشینی دچار تغییراتی میشوند، مفید فایده است.
یکی از مهمترین نکاتی که پیش یا در زمان انعقاد این قرارداد باید مورد توجه مستأجر ثانویه باشد، آن است که ملک مورد اجاره، مباشرتا به مستأجر منتقل نشده باشد. در این قرارداد، نکاتی از جمله حقوق و تعهدات طرفین در مورد اجاره، پرداخت اجارهبها و نگهداری از ملک، به طور دقیق، باید مشخص شوند. طول مدت زمان این اجاره باید به طور دقیق مشخص شود و از طول مدت اجاره اولیه تجاوز نکند. نوع استفاده از مورد اجاره و همچنین، چگونگی استفاده از آن نیز حتما باید مورد نظر قرار بگیرد. ضمانت اجراهای نقض تعهدات طرفین قرارداد و نحوه جبران خسارات وارده به مورد اجاره در صورت ورود خسارت نیز حتما باید در قرارداد قید و درج شود.